Uw deelname

Wij maken uw deelname 'Easy'

Easyfairs – de organisatie achter Familiedagen – beschikt inmiddels over jarenlange ervaring op het gebied van beurzen. De kennis en ervaring van exposanten, partijen en bijbehorende communities staan bij ons altijd voorop. We denken graag met u mee over de invulling en zijn in staat om u van A tot Z te ondersteunen in aanloop naar uw beursdeelname . Zo kunt u zich compleet focussen op uw eigen doelstellingen.

uw deelname in de spotlight

Op Familiedagen heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf extra in de spotlight te zetten naast het huren van een kraam of stand.

Wat kunt u verder van ons verwachten?

Advies op maat

Als beursorganisatie staan wij altijd tot uw beschikking en helpen u graag met al uw vragen voor, tijdens en na beurs. Wij kijken graag met u mee naar verschillende mogelijkheden om uw deelname extra bijzonder te maken. Neem contact op om met ons te overleggen.

Extra voorzieningen

Na uw inschrijving als exposant van Familiedagen ontvangt u uw inloggegevens voor My Easyfairs. Hiermee kunt u uw organisatie extra uitlichten op onze website. U kunt hier ook extra bestellingen plaatsen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels.

Uw standnummer

We werken er zo hard mogelijk aan om de plattegrond en genummerde deelnemerslijst zo vroeg mogelijk te communiceren. We streven ernaar deze informatie omstreeks eind september per mail naar u te verzenden.

BADGES voor standhouders

De standhoudersbadges liggen voor u klaar bij de beursreceptie, waar u ze kunt ophalen. De badges zijn niet naamsgebonden en daardoor overdraagbaar bij een wisselende stand bemanning. Deze badges geven op beursdagen toegang tot het standhoudersrestaurant. Tevens krijgt u 2 parkeerkaarten erbij waarmee u gedurende de beurs gratis het parkeerterrein op en af kan.
Scroll naar top