COVID-19

maatregelen voor exposanten

Tijdens de persconferentie van 24 juni j.l. heeft de overheid groen licht gegeven voor het organiseren van bijeenkomsten met meer dan 100 personen, mits er aan de vastgestelde COVID-19 maatregelen wordt voldaan. We zijn blij dat we u en uw klanten weer mogen ontvangen. Om dit veilig te laten verlopen hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen.

Algemene maatregelen

Voelt u zich ziek, blijf dan thuis

Hoe graag we u ook willen verwelkomen op ons evenement, wij vragen u om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien u zich ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of koorts – blijf dan alstublieft thuis.

Registratie via tijdslot

Voor Familiedagen zal de bezoeker tijdens de aankoop van een ticket een specifiek tijdslot voor het bezoek moeten kiezen. Enkel op die manier kunnen de social distancing regels gerespecteerd worden.

Cashless betalen

Om gezondheidsredenen aanvaarden we enkel betalingen via pinpas of creditcard in onze Easyfairs evenementlocaties.

Eten & drinken

Zoals u van ons gewend bent, zal er voldoende eten en drinken verkrijgbaar zijn in onze hallen en op onze evenementen. Wij verzoeken u vriendelijk om voor het eten en drinken de handdesinfectiemiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij horecapunten.

Bezoekersdichtheid

Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, zullen we op ieder moment het aantal mensen aanwezig in de hallen monitoren, in lijn met de richtlijnen van de lokale overheid.

Maximum capaciteit in conferentiezalen

In conferentiezalen zal er steeds een afstand van 1,5 meter tussen de stoelen in acht genomen worden. Dit betekent dat de capaciteit per zaal beperkt is, dus wij vragen u vriendelijk om voorrang te geven aan bezoekers.

Gebruik van mondkapjes

Voor uw veiligheid dragen alle medewerkers van Easyfairs en Evenementenhal een mondkapje. Wij adviseren u hetzelfde te doen en gebruik te maken van de mondkapjes die gratis beschikbaar worden gesteld.

Maatregelen voor exposanten

Houd uw stand 'clean'

Plaats niet te veel items op de toonbank of tafel voor een efficiënte reiniging en desinfectie. Maak gebruik van de digitale mogelijkheden die er zijn. Upload productinformatie in My Easyfairs i.p.v. het uitdelen van brochures, zodat bezoekers de informatie digitaal alvast kunnen lezen.

Desinfectie

Tijdens onze events zullen oppervlaktes gereinigd worden met ontsmettingsmiddel. De meest aangeraakte oppervlaktes zullen regelmatig gedesinfecteerd worden. De sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen. Wij verzoeken u regelmatig de meubelen in uw stand en producten die door bezoekers worden aangeraakt te desinfecteren.

Handhygiëne

Bij aankomst ontvangt iedere stand een flacon desinfecterende handgel. Wat verwachten we van u? We verzoeken u de handgel vrij toegankelijk te maken voor uw standpersoneel en bezoekers. Desinfecterende handgel zal ook overal op het evenement en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn.

Social distancing

Wij vragen u vriendelijk om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren.

Vermijd fysiek contact

Wij vragen u vriendelijk geen handen te schudden met bezoekers of mede-exposanten van de beurs.

Registratie standpersoneel

Zorg ervoor dat standpersoneel vooraf geregistreerd is via My Easyfairs. Zonder registratie kan standpersoneel de beursvloer niet betreden. Het is niet langer mogelijk om standpersoneel ter plaatse nog te registreren.

Plexiglas schermen

Er worden plexiglas schermen geplaatst bij infopunten, cateringpunten en alle andere balies die bemand zijn tijdens het evenement. Indien u een plexiglas scherm in uw stand wilt plaatsen, kunt u deze bestellen in de COVID-19 sectie van de webshop in MyEasyfairs.

Uiteraard wilt u uw klanten ook veilig ontvangen.
Klik op de button om te lezen welke maatregelen wij treffen voor bezoekers.

Scroll naar top