Kom jij volgende week langs bij Fleur en Geur, Kwebler en Simons kleding.

Terwijl dat we druk bezig zijn met de laatse loodjes, stellen we jullie graag nog even voor aan een paar van de exposanten. Deze week zijn het Fleur en geurKwebler en Simons kleding!

Fleur en geur

Puur en tijdloos wonen! Door het combineren van unieke oude meubels met een verhaal, krijt- en kalkverf en bijzondere woonaccessoires ontstaat een warme sfeer in huis. Verweerd hout en luxe stoffen, stenen potten en houten meubels zorgen voor een mooi geheel. Wil je ook graag die fijne sfeer in huis? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan moet je bij Fleur en geur zijn. Maar dat is nog niet alles. Fleur en geur zorgt namelijk ook bloemstukken voor de bruidegomcorsage, gastencorsages, autostuk, deurversiering, kerkversiering, zaalversiering en bruidskinderenboeketten, kortom alle bloemen die je nodig hebt voor je trouwdag. 

Wil je graag bloemschikken leren? Dan kan je bij ook Fleur en geur terecht. Ze verkopen complete workshop pakketen voor thuis. Zo leer je alle fijne kneepjes van bloemschikken wanneer het je zelf uitkomt.

Kwebler

Je kunt tegenwoordig niet meer om sociale media heen. Bijna iedereen heeft een account en zit er regelmatig op. Wat je er allemaal 0p kan vinden is soms erg verontrustend. Daarom is Kwebler een Nederlands christelijk social media platform begonnen. De vormgeving en basisfunctionaliteiten zijn gelijkwaardig aan Facebook, maar met als belangrijk onderscheid de christelijke identiteit. Dit wordt gewaarborgd door  geven we vorm door actief te filteren op scheldwoorden, vloeken en andere vormen van ongepaste content. Deze functionaliteit houden we ook uiterst up-to-date en zijn we dagelijks mee actief.  Erg benieuwd naar het het werkt en de ideën erachter? Kom langs bij de stand op Familiedagen en stel je vragen.

Simons kleding en meer

Het begon ooit bij vader Simons die langs de deuren ging met zijn textiel producten. Later kwam er een Fisieke winkel bij. Vandaag de dag zijn er zelfs vier winkels en een webshop. Bij Simons kleding en meer kan je terecht voor je kinder- en damesmode. Zoek je nog kleding voor de winter, breng dan een bezoekje aan de stand van Simons kleding en meer.

Onze exposanten en wij verwelkomen je graag volgende week op de beurs! Familiedagen vindt plaats D.V. 25, 26 & 27 oktober 2022.

Laat een reactie achter

Scroll naar top