Wist jij al dat je Butternut box, Elily en Arjanne Hameeteman te vinden zijn op onze beursvloer?

Butternut box, Elily en Arjanne Hameeteman zijn volgende week te vinden op onze beursvloer. Ben jij benieuwd naar wat ze meebrengen? Lees dan het artikel en maak kennis met deze drie exposanten.

Butternut box

Wil jij het beste voor je hond? Butternut maakt eenvoudige, smakelijke en complete maaltijden van vlees en groenten van de hoogste kwaliteit, voor honden van alle leeftijden. Langzaam gegaard en met de juiste balans van vitaminen en mineralen. Natuurlijk moet hondenvoer niet alleen lekker zijn, het moet ook de juiste voeding zijn. Daarom kijkt Butternut box altijd eerst naar je hond, voordat ze het hondenvoer pakket samenstellen. Benieuwd naar hoe het werkt, kom dan langs bij de stand op Familiedagen en maak een praatje.

Elily

In september 2021 is Pauline de webshop Elily.nl gestart. Ze had gelijk haar passie gevonden en deed met veel plezier haar werk. Toen ze in de krant een bericht las dat er een winkel in de buurt was die moest worden overgenomen, nam ze haar kans en heeft ze een paar maanden later, haar eigen fysieke winkel geopend. Of je nou een maat 34 of 54 hebt, je bent goed zoals je bent. Bij Elily vind je het model waarin je het meest prettig en mooi voelt. Benieuwd naar het assortiment? Kom dan langs op Familiedagen bij de stand!

Arjanne Hameeteman

Afvallen is niet makkelijk, dat weet Arjanne Hameeteman als geen ander. Na talloze manieren van afvallen te hebben geprobeerd, zonder succes, is ze via haar eigen methode meer dan 100 kilo kwijtgeraakt. Nu gebruikt ze deze zelf ontwikkelde methode om mensen te helpen met afvallen. Ze ontwikkelde ze een app en bracht ze verschillende lifestyleprogramma’s uit. Hiermee kan iedereen fysiek en online worden geholpen de gezondere versie van zichzelf te worden. Inmiddels is de methode een groot succes! Voor meer informatie kom langs op Familiedagen

Wil jij aanwezig zijn D.V. 25, 26 & 27 oktober 2022, maar heb je nog geen ticket? Haal deze dan via de onderstaande knop. Let op; OP = OP!

Laat een reactie achter

Scroll naar top