Het is weer tijd om drie mooie exposanten voor te stellen, maak deze week kennis met Financieel Fit, Stichting Bonisa en Laurie Store.

Maak kennis met Financieel Fit, Stichting Bonisa en Laurie Store, drie exposanten die jullie deze editie van Familliedagen graag ontvangen op hun stand. 

Financieel Fit

Hoe zie jij jouw toekomst? Wat zijn jouw dromen? Financieel Fit beschouwt jouw financiën als één samenhangend geheel. Wat er ook gebeurt, Financieel Fit zorgt al sinds 1998 dat je financieel fit bent en blijft! Door de inzet van digitale middelen en innovaties zorgen zij dat je op ieder gewenst moment een financieel totaaloverzicht hebt. Daarnaast staat er altijd een persoonlijke Financieel Fit Coach voor je klaar met een passend advies. Je adviseur monitort en stuurt bij waar nodig en zorgt samen met jou dat jouw financiële zaken altijd in topconditie zijn.

Stichting Bonisa

Mevrouw M.A. Mijnders-van Woerden begon in 1957 kleinschalig met thuisfrontarbeid dat zich ten doel stelde het werk in het toenmalige Rhodesia (nu: Zimbabwe) geestelijk en financieel te steunen. In 1974 werd de Stichting Bonisa opgericht. De thuisfrontactiviteiten breidden zich door de wereldwijde contacten met werkers uit en richtte zich meer en meer op Azië, waar Bonisa zich momenteel geheel op richt.

Bonisa betekent boodschap van vrede. Deze goede boodschap van vrede moet ook in Azië gebracht worden. Aan mensen die van nature geen vrede kennen mag de boodschap van vrede en heil verkondigd worden. Vrede met God, door het verzoenend werk van de Heere Jezus Christus.

Ondanks toenemende druk gaat het werk in Azië door. Bonisa blijft werken zolang het dag is en de Heere een geopende deur geeft.

Laurie Store

Laura, beter bekende als Lauri. sinds maart 2021 is zij haar eigen webshop begonnen. In haar webshop kan je allerlei items vinden die door Lauri zelf zijn uitgekozen allemaal vol passie en liefde zijn uitgekozen. Heb je nog aanvulling nodig in je kleding kast, neem dan eens een kijkje bij de stand van Lauri.

Wil jij aanwezig zijn D.V. 25, 26 & 27 oktober 2022, maar heb je nog geen ticket? Haal deze dan via de onderstaande knop. Tot dan!

Laat een reactie achter

Scroll naar top