Ook Been en Meer Mode, LE PETIT MURIER en Stichting Stephanos zijn erbij op Familiedagen.

Been en Meer Mode, LE PETIT MURIER en Stichting Stephanos zijn aanwezig als standhouder op Familiedagen. Maak alvast kennis met deze exposanten. Zo ga je voorbereidt naar de beurs!

Been en Meer Mode 

Been en Meer Mode heeft een uitgebreide online winkel met alles op het gebied van beenmode voor het hele gezin. Daarnaast staan zij regelmatig op braderieën en geven zij inloopparty’s bij jou aan huis. Je kunt er het hele jaar terecht voor jouw panty’s, maillots, leggings, kniekousen en sokken. Ze hebben een breed aanbod in kleuren, maten, modellen, prijzen en merken zoals Bonnie Doon, MarcMarks, Yellow Moon, Teckel en Kunert. Nog nieuwe kleding nodig? Kom dan eens gerust kijken bij Been en Meer Mode. 

LE PETIT MURIER

Antoinet Murier begon ooit als branding fotograaf en mentor voor ondernemers. Voor dit werk deed ze zoveel online achter haar scherm dat ze toe was aan wat anders, een tastbaar, fysiek product creëren, iets wat ze kon opsturen naar haar klanten. Daarom begon Antoinet Murier in 2021 haar eigen bedrijf, Le Petit Murier. Het product? De klassieke Franse baretten, gemaakt van de beste kwaliteit merino wol en in de mooiste kleuren. Allemaal handgemaakt en eerlijk geproduceerd in Frankrijk. Wil jij een paar mooie baretten toevoegen aan jouw herfst en winter collectie? Kom dan langs bij Le Petit Murier op Familiedagen.

Stichting Stéphanos

Stichting Stéphanos is een reformatorische stichting die hulp biedt aan de meest kwetsbaren in Malawi en Zambia, namelijk (wees-)kinderen. Ook hun familie en dorpsgenoten profiteren hiervan. In Malawi ligt bij het werk de focus op diaconaal werk en onderwijs, met de Bijbel in de hand. Het doel van het verschaffen van hulp in Malawi, is het bevorderen van zelfstandigheid en vermijden van langdurige afhankelijkheid. In Zambia zijn de werkzaamheden hoofdzakelijk gericht op evangelisatie. Wil je meer weten over de projecten van Stéphanos? Kom dan langs bij hun stand op Familiedagen. 

Wil je een van deze exposanten bezoeken op Familiedagen? Koop dan hier vast je ticket voor Familiedagen D.V. 25, 26 & 27 oktober en geniet van een gezellige dag voor het hele gezin! 

Laat een reactie achter

Scroll naar top