Slaappunt, Port Lavande en Erdee media groep zijn er bij op Familiedagen!

Slaappunt, Port Lavande en Erdee Media Groep zijn aanwezig op Familiedagen. Daarom willen we ze alvast even aan je voorstellen. Zo weet jij welke exposanten je echt niet wilt missen tijdens het event.

Slaappunt

Slaappunt ontwikkelt en vervaardigt zijn eigen slaapproducten. Bovendien hebben zij alles voor een compleet slaapsysteem: Mooie bedkaders, lattenbodems en matrassen, kussens, dekbedden en onder- en bovendekens. Alleen zo zijn zij er absoluut zeker van dat de belofte van gezond en ergonomisch slapen wordt waargemaakt. Elk product is van Belgische makelij, vervaardigd volgens de principes van ambachtelijk vakmanschap, omdat door slaappunt zelf worden geproduceerd, geniet je van deze hoge kwaliteit voor een voordelige prijs.

Slaapunt brengt je gezond slaapadvies exclusief in Nederland en België via informatieavonden bij je thuis. Alleen zo krijgen de gespecialiseerde slaapadviseurs de kans om op een uitgebreide, aangename en informele manier de geheimen van gezond en ergonomisch slapen te onthullen.

Port Lavande

Port Lavande bestaat uit een gedreven en enthousiast team. Samen proberen zij steeds weer een veelzijdige collectie neer te zetten waarin de speerpunten exclusiviteit en betaalbaarheid in evenwicht proberen te houden. Door de unieke variatie van modellen, prints, stijlen voelt men zich thuis in de merken Port Lavande en Port L. De productielijnen van deze merken zijn geheel vrij van kinderarbeid en vinden plaats onder goede arbeidsomstandigheden. Om dit te garanderen worden alle producten binnen EU landen geproduceerd. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je favoriete kleding is gemaakt ten koste van iemand anders.

Erdee Media Groep

Erdee Media Groep biedt vanuit de missie op een betrokken en vernieuwende wijze een verantwoorde nieuws- en informatievoorziening voor christenen en niet-christenen. Zij stimuleert de discussie met de samenleving en de interactie tussen de verschillende delen van de doelgroep. Ze biedt ook een platform voor meningsvorming, waarbij ze graag een gidsfunctie vervult.

EMG geeft achtergronden bij het nieuws en levert verdiepende en verrijkende informatie. Ze helpt bij het vormen van een mening en laat duidelijk weten waar ze zelf staat. Via diverse mediakanalen biedt ze een origineel, inspirerend, helder en hoopgevend geluid. Ze doet dat met overtuiging, bewogen met de naaste en betrokken bij alles wat er in kerk en wereld gebeurt.

Wil jij deze exposanten op Familiedagen zien? Koop dan een ticket voor het voordeligste tarief voor 27 september via de onderstaande knop.

Laat een reactie achter

Scroll naar top