29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

5 redenen waarom je Familiedagen 2022 niet mag (en wilt) missen

Op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 oktober opent Evenementenhal Gorinchem haar deuren voor weer een nieuwe editie van Familiedagen! Het belooft een bruisende editie te worden waarin veel te beleven is voor jong en oud.

1. Het Food & Family plein is groter dan ooit!

Lekker eten is altijd leuk, of je nu jong of oud ben. Daarom hebben we op Familiedagen ons eigen Food & Family plein, nu groter dan ooit! Op dit plein kun je verse producten halen van lokale ondernemers. Diverse ambachtelijke food specialisten staan hier voor je klaar om jou alles te vertellen over hun passie. Koop hier verse ingrediënten om thuis mee aan de slag te gaan, iedere specialist komt met een divers assortiment. Volg hier diverse workshops, demonstraties, proeverijen en nog veel meer.

2. Er is een groot aanbod in exposanten.

Op Familiedagen ontmoet je verschillende bedrijven met mooie en kwalitatieve producten. Het aanbod op de beurs varieert van woonaccessoires tot verse producten en van kleding & sieraden tot huishoudelijke producten. Even geen programma onderdeel dat je wilt volgen? Kom dan langs bij een van de vele exposanten. Op dit moment staan er al 160 exposanten op de beurs, elk met verschillende producten. Onze exposanten staan al te popelen helemaal klaar om jou te ontvangen op de beursvloer.

3. Tijdens Familiedagen is het belangrijk dat jouw kind zich kan vermaken.

Tijdens het event is er meer dan genoeg om te doen voor de kinderen. Zo kunnen ze deelnemen aan de Muziek Quiz op het hoofdpodium of meeluisteren naar de presentaties in de kinderhut. Er is in de kinderhut voor iedere leeftijdsgroep iets te vinden. Net als voorgaande jaren zorgen we voor voldoende kinderanimatie op locatie.

4. Muziek speelt een belangrijke rol.

Muziek is een belangrijk onderdeel tijdens Familiedagen. Ontspan bij het horen van de muzikale klanken op het hoofdpodium en geniet van de verschillende koren. Mixtuur en Refomuziek zijn ook er bij deze editie!

5. Het Trouwplein

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar informatie en inspiratie om de grote dag invulling te geven. Dan ben je bij het Trouwplein op Familiedagen aan het juiste adres! Wij bieden jullie een breed scala aan interessante partijen die jullie kunnen helpen met het organiseren van de bruiloft van je dromen. Ontdek de mooiste collecties bruidsjurken en trouwpakken, ontmoet foto- en videografen voor het vastleggen van jullie dierbare herinneringen en doe inspiratie op om jullie dag onvergetelijk te maken.

Wil jij er ook bij zijn op Familiedagen D.V. 25, 26, 27? Koop dan nu je kaartje voor het voordeligste tarief. Wees echter snel bij, want het vroegboektarief loopt 26 september al af!

Laat een reactie achter

Scroll naar top