29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

De kaartverkoop voor Familiedagen is begonnen!

De kaartverkoop voor Familiedagen D.V. 25, 26 en 27 oktober is begonnen! Kom langs met het hele gezin en geniet van de kinderanimatie, het aanbod van onze exposanten, de lezingen in het kennislokaal en nog veel meer! Haal t/m 26 september een ticket voor het vroegboektarief. 🎟

Het is alweer bijna tijd voor onze nieuwe editie van Familiedagen. Geniet van een gezellig dagje uit met de gehele familie in de herfstvakantie D.V. 25, 26 of 27 oktober 2022 in Evenementenhal Gorinchem! Wij proberen jou als bezoeker van Familiedagen elke editie weer te verrassen met een aansprekend programma. Luister, kijk en doe mee met een interactieve Muziek Quiz, reis mee met de Wycliffe Verhalenverteller in het kennislokaal en luister naar diverse organisten! Laat je verrassen door een ruim aanbod aan interessante winkels en bedrijven en geniet tijdens de familiedagen van onze verschillende thema’s: Shoppen, Food, Trouwen, Wonen en Leven en Muziek.

shoppen

Wij kijken ernaar uit om jou te mogen verwelkom D.V. 25, 26 en/of 27 oktober 2022 in Evenementenhal Gorinchem! Bezoek de website en bekijk alvast het programma.

Laat een reactie achter

Scroll naar top