Woensdag 11 augustus opent de ticketverkoop!

GORINCHEM – De organisatie van Familiedagen kijkt uit naar de najaarseditie D.V. 19, 20 en 21 oktober 2021 in Evenementenhal Gorinchem en opent woensdag 11 augustus haar vroegboek kaartverkoop. Er zijn al meer dan 170 deelnemers aanwezig tijdens Familiedagen. Dankzij de vele deelnemers beloofd het een evenement te worden waar iedereen zich kan vermaken. 

Familiedagen is dé ontmoetingsplek waar het hele gezin zich kan vermaken in een verantwoorde omgeving.  “Wij kijken er naar uit om eindelijk onze deuren weer te openen en er samen als vanouds met de gereformeerde gezindte een fantastische editie van te maken”, zegt Nadine van Heijst namens de organisatie. Woensdag 11 augustus start de ticketverkoop voor Familiedagen 2021 via de website. Wacht niet te lang met het aanschaffen de meest voordelige tickets, want er zijn maar een beperkt aantal vroegboek tickets beschikbaar. 

Bezoek Familiedagen in de herfstvakantie en laat u verassen door het ruime aanbod aan interessante winkels en bedrijven. Aanwezige branches zijn onder andere: mode, wonen, trouwen, literatuur, gezondheid, religie, ontspanning en muziek. Kinderen van alle leeftijdscategorieën kunnen zichzelf vermaken bij de uitgebreide kinderanimatie, waarbij dit jaar extra rekening is gehouden met de oudere jeugd. 

Dit jaar is er een geheel nieuw onderdeel toegevoegd aan Familiedagen: Trouwidee, het evenement speciaal voor de aanstaande bruidsparen. Bezoek Trouwidee D.V. 20 en 21 oktober en kom alles te weten over jullie aanstaande huwelijksdag en het leveren met elkaar. 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top