De zoektocht naar de perfecte trouwuitnodiging met Studio Oldstreet

Pinterest, Instagram, eindeloos veel schitterende plaatjes zie je langs komen. De ene huwelijkskaart is nog mooier dan de ander. Maar hoe maak je nu de beste keuze zonder later te denken: “Ik had tóch liever een andere keuze gemaakt”. Onze exposant Studio Oldstreet helpt jullie graag!

In 2008 maakte ik voor het eerst kennis met de grafische wereld. Het begon in een adviserende rol, maar omdat ik dat zó leuk vond besloot ik in 2019 voor mijzelf te beginnen. Ik startte onder de naam Studio Oldstreet als grafisch ontwerper & drukkerij. Ik neem jullie graag mee in deze enorme zoektocht.

Waarom de uitnodiging belangrijk is

Als eerste, vergeet nooit dat zonder uitnodiging er géén gasten op jullie bruiloft zijn! Heel vaak wordt het drukwerk als laatste uitgezocht en is de sluitpost van het budget. Zo jammer!

Jullie bruiloft is door jullie bedacht en georganiseerd maar bedenk dat, bij het ontvangen van de uitnodiging voor de gasten de ‘voorpret’ dan pas echt begint. Ook zien zij dan voor welke stijl jullie hebben gekozen en zo weten ze ook wat voor soort bruiloft ze kunnen verwachten.

Neem jullie trouwlocatie mee in de keuze

De trouwlocatie is misschien wel één van de belangrijkste onderdelen van jullie bruiloft. Ook zet de locatie de toon voor de rest, namelijk de outfits, het eten en ga zo maar door.  Geven jullie het ja woord in een kasteel of staan jullie liever met jullie voeten in het zand op het strand? De trouwuitnodiging kan dit allemaal uitstralen.

Foto pocketfold met goudfoliedruk

Hoe vind je de perfecte trouwkaart

Er zijn eindeloos veel aanbieders van huwelijkskaarten en soms kan het lastig zijn om de juiste voor jullie bruiloft uit te kiezen. Kies dan ook niet te snel en maak een weloverwogen beslissing.

Misschien gaan jullie liever zelf aan de slag? Bekijk dan goed of ook echt alles aan jullie wensen voldoet. Doen jullie concessie aan de huwelijkskaart omdat het anders niet mogelijk is? Bedenk dan goed of dit wel de kaart is die bij jullie past. Vraag ook altijd vooraf een drukproef aan. Dit kan grote teleurstellingen voorkomen. Ook hier kan ik jullie bij helpen!

Of durf jij het proces volledig uit handen te geven? Kom lekker brainstormen en laat het over aan mij, dan kan jij verder met het klussen voor het huis of de rest van de voorbereiding voor de bruiloft.

Wat jullie wensen ook zijn kom vooral eens een bakkie doen! Dat heb ik zó gemist in de coronatijd. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, zoals een eigen logo of een schitterende foliedruk.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top