Header Eleos

In gesprek met | Eleos

Eleos, specialist in de christelijke geestelijke gezondheidszorg
Wat als het met u of iemand in uw omgeving even niet zo goed gaat? Het leven moeilijk is? Er hulp nodig is om rust in het hoofd te krijgen? Dan zijn wij er voor u. Wij zijn Eleos. Eleos is specialist in christelijke ggz en biedt begeleiding en behandeling aan mensen met psychische problemen. Vanuit ons christelijk geloof werken we met u en uw netwerk aan hoop en herstel van het gewone leven. Je bent welkom.

We werken samen met u aan herstel
Samen met u gaan we aan het werk op alle levensgebieden waar u hulp nodig hebt. We bieden hiervoor behandeling, specialistische begeleiding thuis of hulp in één van onze locaties voor begeleid wonen. Omdat uw gezin, school, werk en kerk invloed hebben op uw leven, betrekken we ook uw omgeving bij de hulpverlening.

Met thuisbegeleiding werken aan herstel
Wanneer u thuis vastloopt, is het fijn als er iemand in u dagelijks leven meekijkt. Met  thuisbegeleiding helpen we u thuis in uw eigen omgeving om weer grip te krijgen op het leven. Ook voor kinderen en jongeren is thuisbegeleiding mogelijk. Uw ouders worden hier ook bij betrokken.

Ggz-behandeling voor volwassenen, kinderen en jongeren
Verspreid door het land kunt u op onze behandellocaties terecht voor de behandeling van psychische problemen. Eleos biedt zowel basis-ggz als gespecialiseerde ggz. Met gesprekken en oefeningen helpen we u wanneer u worstelt met bijvoorbeeld een depressie, angststoornis, persoonlijkheidsstoornis, ADHD of autisme. Ook online behandeling voor basis-ggz is mogelijk bij Eleos. Wanneer intensieve behandeling nodig is, kunt u tijdelijk worden opgenomen in (dag)klinisch behandelcentrum ‘de fontein’.

Begeleid wonen in een christelijke omgeving
Wanneer je door je klachten (tijdelijk) niet meer thuis kunt zijn, kunt u bij Eleos begeleid wonen. Op 18 locaties in Nederland bieden wij aan meer dan 300 mensen een mooie, veilige en rustige en gestructureerde omgeving om te wonen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top