In gesprek met | Cedrah

Cedrah is een reformatorische ouderenzorginstelling met verzorgings- en verpleeghuizen in Zuid-Holland en Zeeland. Elke dag zetten onze zorgmedewerkers en vrijwilligers zich in om liefdevolle zorg te verlenen aan de bewoners. Dit proberen wij te doen vanuit het Bijbelse principe om God lief te hebben boven alles en onze naasten als onszelf.

Gedeelde levensvisie
Bij Cedrah werken ruim 1200 medewerkers en 800 vrijwilligers. Het bijzondere van het wonen en werken bij Cedrah is dat we dezelfde christelijke identiteit delen en samen proberen te leven en werken vanuit Gods Woord. Deze gedeelde levensvisie bindt samen en zorgt voor een vertrouwde sfeer.

Een bekend gezicht
Wij staan altijd met veel plezier op de Familiedagen! Naast dat de Familiedagen ontzettend gezellig zijn, is het hartverwarmend dat zoveel bezoekers betrokken zijn op de (ouderen)zorg. Tijdens de gesprekken komt vaak naar voren dat bezoekers of gezinsleden al in de zorg werken. Ook raken veel bezoekers door een gesprek met collega’s in onze stand enthousiast over het werken in de zorg. Wist je dat er binnen Cedrah verschillende medewerkers zijn die via de Familiedagen een baan bij ons hebben gekregen?

Werken in de ouderenzorg
Tijdens de Familiedagen willen we laten zien hoe mooi en betekenisvol het werken in de ouderenzorg is. Je krijgt er zoveel dankbaarheid en waardering voor terug! Zoals een verzorgende het verwoordde: ‘Het mooiste van mijn werk vind ik de glimlach op het gezicht van de bewoners’. Binnen Cedrah zijn er tal van opleidingsmogelijkheden in combinatie met een leuke werkplek! Ook is het mogelijk een dagje mee te lopen bij één van onze huizen om te ontdekken of het werken in de ouderenzorg bij je past. Wij nodigen bezoekers van harte uit om in een kennismakingsgesprek de mogelijkheden te bespreken.

Ben je nu al benieuwd naar de werk- en opleidingsmogelijkheden binnen Cedrah? Neem dan een kijkje op werkenbijcedrah.nl of volg ons op LinkedIN, Instagram of Facebook!

Wonen, zorg en diensten bij Cedrah
Tijdens de Familiedagen willen we er ook zijn voor (familieleden van) ouderen die geïnteresseerd zijn in het wonen bij Cedrah. Wonen in een seniorencomplex van Cedrah betekent veilig wonen in een vertrouwde omgeving. Naast de zorg bieden wij in het woonzorgcentrum ook allerlei diensten en faciliteiten. Denk hierbij aan een winkeltje, een restaurant en een kapper.

Cedrah biedt een breed pakket aan zorgvormen, van huishoudelijke hulp tot palliatieve terminale zorg. De zorg die wij bieden is professioneel, maar met een individuele benadering. Van gastvrouwen tot verpleegkundigen: wij werken met goed opgeleide medewerkers die een passende deskundigheid hebben. Samen met de cliënt en zijn naasten zoeken we naar ondersteuning die aansluit op de manier waarop de cliënt zijn situatie beleeft. De cliënt heeft de regie over de hulp die hij ontvangt. De Bijbel staat hierbij centraal. Er wordt naar kerkdiensten geluisterd, bewoners krijgen pastoraal bezoek en er is een Bijbeluurtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top