Familiedagen verplaatst naar meivakantie 2021

De komende editie van Familiedagen, die gepland stond in de herfstvakantie in Evenementenhal Gorinchem, wordt verplaatst naar de meivakantie van 2021.  Het sentiment onder de deelnemers en bezoekers is in de afgelopen periode erg veranderd en de overgrote meerderheid van de deelnemers heeft aangegeven graag Familiedagen te verplaatsen naar 2021. Als organisatie zien wij het als onze primaire taak om te luisteren naar onze deelnemers en bezoekers en met hen mee te denken. Daarom hebben wij op verzoek van de deelnemers en bezoekers tijdig besloten deze editie van Familiedagen te verplaatsen naar 4, 5 en 6 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem.

Al vele jaren is Familiedagen een begrip voor de gereformeerde gezindte. Wij mogen ieder jaar duizenden gezinnen verwelkomen om hen een dagje uit te bieden. Maar door het veranderende sentiment en de grootte van het evenement hebben we helaas geen andere keuze om Familiedagen te verplaatsen. Ondanks dat deze situatie buiten onze macht valt, hopen we op begrip van alle betrokkenen.

De vooruitzichten waren lange tijd erg positief. Tot de zomerperiode zag het er naar uit dat Familiedagen door kon gaan, hetzij in aangepaste vorm in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Deelnemers en bezoekers spraken hun vertrouwen uit. Ook voelden wij ons gesteund door de lokale overheidsinstanties en de veiligheidsregio.

Helaas houdt het coronavirus ons nog steeds in de greep. In de afgelopen tijd, en met name na de persconferentie van 28 september, voelden we een veranderend sentiment vanuit onze deelnemers en bezoekers. De behoefte om Familiedagen te verplaatsen nam steeds meer toe door de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus. Als trotse organisator van Familiedagen is het onze plicht om te luisteren naar de wensen van onze doelgroep en daarom hebben we besloten om het evenement door te schuiven naar 2021. Uiteraard betreuren we dit besluit enorm, maar wij zijn ervan overtuigd dat dit de enige juiste beslissing is. 

Meer weten over de verplaatsing van Familiedagen? U leest het in onze Frequently Asked Questions. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie over de verplaatsing van Familiedagen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top