Corona update #3: Maatregelen voor bezoekers

Tijdens de persconferentie van 24 juni j.l. heeft de overheid groen licht gegeven voor het organiseren van evenementen met meer dan 100 personen, mits er aan de vastgestelde COVID-19 maatregelen wordt voldaan. De afgelopen tijd zijn wij hier als organisatie mee bezig geweest om ervoor te zorgen dat we Familiedagen 2020 op een veilige en verantwoorde manier kunnen organiseren. In dit nieuwsbericht leest u de belangrijkste aanpassingen voor uw bezoek aan Familiedagen. 

Al meer dan 10 jaar is Familiedagen hét dagje uit voor de hele familie. Als u van plan bent om dit najaar naar Familiedagen te komen, dan zijn we natuurlijk ontzettend verheugd dat we u weer mogen ontvangen. We vinden het belangrijk dat het evenement weer als vanouds is en dat u het met de hele familie kunt beleven. Uiteraard is uw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit, waardoor wij toch genoodzaakt zijn om een aantal belangrijke maatregelen door te voeren. Om ervoor te zorgen dat het mogelijk is om genoeg afstand te houden en er niet teveel mensen tegelijkertijd in de hal zijn, hebben wij twee belangrijke veranderingen doorgevoerd.

Allereerst zal het voor Familiedagen 2020 alléén mogelijk zijn om voorafgaand aan het evenement online kaartjes te kopen. Er is geen kaartverkoop meer aan de deur. Dit is anders dan u gewend bent van Familiedagen en daarom zullen wij er uiteraard alles aan doen om dit via zoveel mogelijk kanalen te communiceren. Wij rekenen ook op u om dit verder te vertellen aan vrienden, familie, kennissen, buren en collega’s! En vergeet natuurlijk zelf ook niet om uw kaartje via onze website te kopen. De kaartverkoop zal, onder voorbehoud, begin september van start gaan. 

Ten tweede zullen we dit jaar met timeslots gaan werken. Vorige jaren was een kaartje voor alle dagen geldig. Dit jaar is het voor ons van groot belang dat wij weten wie wanneer Familiedagen zal bezoeken. Als u dus online een kaartje koopt, vragen we u aan te geven op welke moment u Familiedagen wilt bezoekenMeer informatie over de timeslots volgt later. 

Welke maatregelen er nog meer getroffen zullen worden om Familiedagen veilig en verantwoord te organiseren, leest u op onze speciale COVID-19 pagina

Verder zullen er ook een hele hoop dingen hetzelfde blijven en hopen we u en uw hele gezin natuurlijk te mogen verwelkomen in de herfstvakantie. Zo kunt u samen met elkaar genieten van een mooi podiumprogramma, interessante kennissessies bijwonen, eindeloos spelen bij de kinderanimatie en de leukste items shoppen. Dat wilt u toch niet missen?

Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie rondom de organisatie van Familiedagen. Wij hopen u te mogen ontmoeten, D.V. 21, 22 en 23 oktober 2020 in Evenementenhal Gorinchem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll naar top