Trouwidee komt naar Familiedagen

Eind maart werd bekend gemaakt dat Easyfairs het trouwevenement Trouwidee moest verplaatsen in verband met het coronavirus. Trouwidee stond gepland op 3 & 4 april en is verplaatst naar 22 en 23 oktober. 

Het zou de eerste editie worden van Trouwidee onder de vlag van beursorganisator Easyfairs. Het evenement wordt georganiseerd door hetzelfde team dat Familiedagen organiseert. Toen besloten werd dat het evenement verplaatst moest worden, zijn we snel op zoek gegaan naar een nieuwe datum. We hebben alles-op-alles gezet om een nieuwe datum voor Trouwidee te vinden die het trouwseizoen niet in de weg zit. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om Trouwidee naast Familiedagen te zetten. 

Als organisatie zien we zelf veel voordelen in het neerzetten van beide evenementen naast elkaar. Er is zeker een overlap in doelgroep, waardoor bezoekers die geïnteresseerd zijn in zowel Trouwidee als Familiedagen, gemakkelijk beide evenementen kunnen bezoeken. Tijdens Familiedagen is er altijd veel interesse in de bruidsmodeshow en de trouwgerelateerde stands, waardoor geïnteresseerde Familiedagen bezoekers nu nog veel meer kunnen ervaren rondom trouwen en het huwelijk. Bovendien vindt Trouwidee nu ook plaats in de herfstvakantie, waardoor het makkelijker is voor studerende en schoolgaande bruiden om Trouwidee te bezoeken. 

Ook al vinden Familiedagen en Trouwidee gelijktijdig plaats, als organisatie willen we proberen om beide evenementen zoveel mogelijk gescheiden te houden. Zo krijgt Trouwidee een volledig eigen ruimte op Next Level – de vernieuwde bovenverdieping in Evenementenhal Gorinchem. Beide events krijgen hun eigen horecapunten, kennislokaal en andere voorzieningen. Hierdoor behoudt zowel Trouwidee als Familiedagen haar eigen uitstraling en bezoekers. Het zal dan ook niet mogelijk zijn om over te lopen tussen de twee evenementen, maar u kunt Trouwidee bezoeken tegen een kleine toeslag bovenop uw Familiedagen kaartje. 

We gaan er fantastische dagen van maken tijdens de herfstvakantie en hopen een groot aantal enthousiaste bezoekers te trekken. Familiedagen zal open zijn op woensdag 21 en donderdag 22 oktober van 12.00 tot 20.00 en op vrijdag 23 oktober van 10.00 tot 18.00. Trouwidee zal op donderdag 22 en vrijdag 23 oktober tussen 15.00 en 22.00 te bezoeken zijn. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top