Corona Update #1

In de persconferentie van 21 april j.l. is bekend gemaakt door de Nederlandse overheid dat alle evenementen in Nederland tot 1 september niet door mogen gaan. Ondanks dat Familiedagen niet in deze periode valt, willen wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Wij gaan ervan uit dat de 1,5 meter-samenleving (voorlopig) de norm blijft. Dit heeft grote gevolgen voor de wijze waarom wij beurzen en events vormgeven. Het uitgangspunt is dat Familiedagen veilig is en dat iedereen zich veilig voelt. Wij zijn daarom bezig om Familiedagen corona-proof te maken en hopen hier binnenkort meer bekend over de maken. Houd daarom onze website en social media-kanalen goed in de gaten, want hierop plaatsen wij updates. 

Zorg goed voor elkaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top