Familiedagen verplaatst editie in Hardenberg en lanceert trouwevent in Gorinchem

HARDENBERG/GORINCHEM – Vanwege de ongunstige regiovakanties in het voorjaar van 2020, heeft organisator Easyfairs besloten om de editie van Familiedagen Hardenberg minimaal een jaar op te schuiven. Doordat de vakanties ongelijk lopen, krijgen niet alle families uit de gereformeerde gezindte de mogelijkheid om de beurs te bezoeken in het voorjaar van 2020. De organisatie beoogt om 2021 weer een editie van Familiedagen in Hardenberg te organiseren. Daartegenover lanceert Easyfairs op 3 en 4 april 2020 een nieuwe nationale beurs voor toekomstige christelijke bruidsparen, namelijk Trouw & Liefde in Evenementenhal Gorinchem.

Met het tijdelijk wegvallen van Familiedagen Hardenberg in 2020, maakt Easyfairs van de mogelijkheid gebruik om ‘terug naar de tekentafel te gaan’. Na negen geslaagde edities op rij wordt in het komende jaar kritisch naar het huidige concept van Hardenberg gekeken. “We vinden het erg jammer dat Familiedagen in Hardenberg komend jaar niet door kan gaan. We gebruiken dit tussenjaar om in gesprek te gaan met onze standhouders en bezoekers. Wat willen zij voor de toekomst? De wensen en behoeften die naar voren komen, vormen straks de basis van een vernieuwde Familiedagen Hardenberg”, legt Nadine van Heijst uit namens Easyfairs.

Nieuwe beurs: Trouw & Liefde!

Easyfairs maakt vol enthousiasme bekend dat in 2020 een nieuwe beurs wordt gelanceerd voor toekomstige christelijke bruidsparen: Trouw & Liefde. Deze beurs vindt plaats op D.V. vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem. De organisatie is onder meer op zoek naar standhouders op het gebied van trouwkleding en accessoires, trouwlocaties, vervoer, foto- en videografen, alles wat gerelateerd is aan het huwelijk. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Nadine van Heijst (nadine.vanheijst@easyfairs.com of 0183-680611). Bekijk alle informatie op de website van Trouw & Liefde: www.trouw-liefde.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top