Workshop Perfect Samenspel

Donderdag 24 oktober: 13.10 uur – 13.30 uur op het muziekpodium
Workshop Perfect Samenspel – Coaching voor solisten en begeleiders
door fluitiste Marjolein de Wit en pianist/organist Martin Zonnenberg

Niets is leuker dan samen musiceren! Tenminste….
Als je een instrument goed wilt leren bespelen, dan vraagt dat heel veel studietijd. Die tijd besteed je meestal in je eentje. Maar heb je het eenmaal aardig onder de knie, dan is het natuurlijk geweldig om zo gauw mogelijk iemand te vinden om mee samen te spelen. Want samenspelen is het allerleukste! En hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Tenminste….

Herken je dat?
Stel, je speelt inmiddels regelmatig samen met een pianist. Dat is natuurlijk hartstikke leuk en gezellig, maar soms loop je tegen een aantal dingen aan, toch?! Want houdt de begeleider er wel rekening mee, dat jij als blazer regelmatig moet ademhalen? En geeft de solist jou als begeleider wel duidelijk de inzet en het tempo aan? En hoe zit het nu met de intonatie, de zuiverheid. Want pas als je samen gaat spelen valt dat pas écht op. En wellicht hebben jullie allebei een ander muzikaal idee over het zelfde stuk. Of helemaal nog geen idee, dat kan ook. En wie neemt er hier nou eigenlijk de leiding?

Workshop Perfect Samenspel
Iedereen die vaker samenspeelt ,in welke samenstelling dan ook, is van harte welkom. Marjolein de Wit en Martin Zonnenberg geven je alle antwoorden op jullie vragen en daarnaast allerlei tips om jullie samenspel nog meer te kunnen verbeteren en te perfectioneren. De repertoire-keuze is vrij.
Mocht er geen mogelijkheid zijn voor actieve deelname: al kijkend en luisterend is er evengoed een hoop te leren. Hartelijk welkom!

Aanmelden:
Wil jij erbij zijn? Meld je aan via info@marjoleindewit.com
Gaat je voorkeur uit naar actieve deelname, vermeld dan naast je gegevens ook ‘actieve deelname’ en de naam van het muziekstuk waaraan jullie willen werken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top