Evenementenhal Gorinchem wordt hypermodern

Evenementenhal Gorinchem breidt uit met een tweede hypermoderne beurshal. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website. De werkzaamheden zijn enkele maanden geleden gestart en de oplevering is eind augustus. Voorheen bestond Evenementenhal Gorinchem uit één grote beurshal op de begane grond. De tweede beurshal komt op de bovenverdieping die door twee centrale roltrappen één-op-één verbonden raakt met de huidige hal. 

De bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem bestond voorheen uit een klein gedeelte aan beursvloer en tal van andere ruimten. In de afgelopen periode is de volledige bovenverdieping gedemonteerd. Er is nu één open ruimte ontstaan van 6.400 vierkante meter, waarvan 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimte. Ook wordt Next Level inzetbaar voor externe organisaties om galavoorstellingen, kleinschalige beurzen, bedrijfsfeesten en congressen te houden. Daarbij kunnen zij profiteren van de all-in formule (inclusief standbouw, meubilair, catering) waar Easyfairs in gespecialiseerd is.

Next Level wordt een hypermoderne beurshal die multifunctioneel inzetbaar is. Zo zijn er meerdere beurzen uit hun jasje gegroeid, dit geldt ook voor Familiedagen. Dit najaar wordt de vernieuwde bovenverdieping bij Familiedagen betrokken. Next Level wordt voorzien van een meterslange glazen wand op het balkon die open en dicht kan voor de ideale connectie tussen beide verdiepingen.

Daarnaast wordt er ook geïnvesteerd in een verbeterde connectie tussen de begane grond en Next Level. Zo worden er nieuwe, extra roltrappen en een vaste trap geplaatst op een centrale positie. Verder wordt Next Level voorzien van twee nieuwe goederenliften die ervoor zorgen dat allerlei materialen en goederen naar boven kunnen worden verplaatst. 

De website van Next Level gaat halverwege augustus live, vervolgens is de oplevering van de nieuwe beurshal eind augustus. De opening gaat groots gevierd worden. Niet alleen voor bezoekers en exposanten, maar ook voor andere belangstellende. Iedereen mag het nieuwe paradepaardje van Evenementenhal Gorinchem aanschouwen, want we zijn enorm trots!

Houdt de pagina goed in de gaten over de feestelijke opening! Hier komen we later nog op terug. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top