Familiedagen Gorinchem

Aftermovie Familiedagen

Heeft u de aftermovie van de extra jubileum editie van Familiedagen al gezien? Deze editie vond plaats ter ere van ons 10-jarig bestaan! Geniet nog even na en laat je meeslepen door de sfeer, leuke activiteiten en gastvrije standhouders.

Op 30 april en 1 mei 2019 heeft de speciale Lente Editie van Familiedagen plaatsgevonden. Ruim 7.000 bezoekers hebben we mogen verwelkomen in Evenementenhal Gorinchem. Op deze editie was er variatie aan winkels en bedrijven te vinden. Ook was er volop vermaak voor jong en oud! Denk aan de vernieuwde & uitgebreide kinderanimatie, het diverse podiumprogramma, het kennislokaal met interessante sprekers én niet te vergeten ons speciale avondconcert.

Bent u er de volgende editie ook weer bij? Familiedagen Najaar Gorinchem vind plaats op 22, 23 & 24 oktober 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Wij verwelkomen u graag. Tot dan! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top